Werken bij

Wil jij werken in een bedrijf waar jouw ontwikkeling centraal staat, waar kwaliteit en passie voor het vak de speerpunten zijn en waar veiligheid en goede werkomstandigheden continu worden gemoderniseerd? Dan is Hermkens Glas- en Schilderwerken de werkplek die je zoekt!

5 redenen waarom jij bij Hermkens Glas- en Schilderwerken wilt werken:

  • Een perfect ingerichte werkbus met de beste materialen.
  • Geen 24 uursdiensten
  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen
  • De leukste collega’s
  • Elke dag nieuwe uitdagingen

Wie zijn wij?

Hermkens Glas- en Schilderwerken Hermkens B.V. is een bedrijf met ruim 50 jaar ervaring in glas- en schilderwerken. Ons team van goed opgeleide medewerkers met veel kennis en ervaring maakt ons flexibel in onze werkzaamheden en tijdstippen van uitvoering. Wij zijn VCA gecertificeerd en aangesloten bij De Betere Schilder.

 

Ontwikkeling, veiligheid en werkplezier

Wij vinden het belangrijk om onze medewerkers te stimuleren zich te blijven ontwikkelen. Zo verbreden we onze mogelijkheden en maken we ons werk nóg beter en efficiënter. Bij ons staan persoonlijke ontwikkeling, veiligheid en werkplezier voorop. Wij investeren daarom in moderne technieken om werkzaamheden veiliger en gemakkelijker te maken. Zo kunnen onze medewerkers zich blijven focussen op de kwaliteit binnen optimale werkomstandigheden.

Hermkens Glaswerk

Vacatures

 Op dit moment zijn wij op zoek naar:

Glaszetter

(ervaren of lerend)

40 uur (30 uur is bespreekbaar)

Schilder

(ervaren / lerend / beginnend)

37,5 uur (of in overleg)

Een écht team

Bij ons werk je met de leukste collega’s. De onderlinge sfeer en ruimte voor een lolletje zorgen ervoor dat je elke werkdag met een positief gevoel naar huis gaat. Wij halen het beste in elkaar naar boven en zorgen zo samen voor de hoogste kwaliteit glas- en schilderwerk.

Meer weten?

Meer weten over Hermkens Glas- en Schilderwerken? Neem vrijblijvend contact op en we vertellen je graag meer!

Geert Hermkens
Mobiel: 06-28092479
E-mail: info@hermkensglaswerken.nl